Wij gaan ervoor zorgen dat uw tuin er strak bij ligt

Meer dan alleen een Hovenier.

hovenier-schipluiden

Langstraat Hoveniers

Mijn naam is Sjors Langstraat, 30 jaar oud en woonachtig in Schipluiden. Al vanaf jongs af aan vind ik het geweldig om met mijn handen bezig te zijn. In zekere zin ben ik zo’n geval die van een hobby zijn werk heeft gemaakt.

Zo doende ben ik er 4 jaar geleden volledig voor gegaan. Het bedrijf Langstraat Hoveniers werd in het leven geroepen. 

hovenier-schipluiden
overkapping

Waarom?

Ik ben voor mezelf begonnen en nu 4 jaar later werk ik samen met een team van ervaren hoveniers.

Het geeft mij een goed gevoel om, samen met mijn team, mensen blij te maken met een strakke en stralende tuin. De glimlach en dankbaarheid van de klanten die daarbij komt kijken geven mij de voldoening en het besef dat het werk dat ik met mijn team lever goed is. Iedere tuin wordt even professioneel opgepakt en daarnaast zorgen we ervoor dat iedere klus een plezier is. 

Om ervoor te zorgen dat jullie met plezier in de tuin zitten of liggen na de aanleg, denk ik graag met jullie mee om de tuin van je dromen te verwezenlijken. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. Mijn team en ik zijn er klaar voor!