Langstraat Hoveniers

Voor de tuin van uw dromen!

Bedankt

We hebben uw bericht ontvagen en nemen zo spoedig mogelijk contac top!

Overkappingen

Wilt u altijd in de buitenlucht kunnen zitten zonder nat te worden? Borrelen met vrienden in een gezellige, overdekte ruimte? Of op alle gemak gebruik maken van de lounge set? Met onze overkappingen creëren wij een nieuwe buitenruimte die u kunt gebruiken voor welk doeleinde dan ook.

Bestrating

Of u nu klinkers of gave tegels in uw tuin wilt hebben, bij ons bent u aan het juiste adres. Misschien heeft u zelf al een idee wat u zou willen. Zo niet, helpen wij u graag op weg. Wij zorgen vervolgens  voor het juiste materiaal en komen alles netjes in orde maken.

Tuinhuizen

Extra ruimte nodig om spullen op te bergen? Behoefte aan de geordende achtertuin? Of wilt u gewoon aan een ruimte waar u lekker kunt hobbyen? Met tuinhuizen in alle soorten en maten, zijn uw spullen altijd veilig en droog opgeborgen.

Schutting

Behoefte aan een afgeschermde tuin, waarbij uw privacy gewaarborgd wordt? Door middel van het plaatsen van een schutting heeft u een compleet afgesloten tuin. Helemaal voor uzelf. Of u uw huidige schutting nu wilt vervangen of een compleet nieuwe laten plaatsen. Wij helpen u maar al te graag.

Volg onze projecten

Het team

Met een team van ervaren hoveniers zorgen wij voor de tuin waar u al tijden van droomt. Bestratingen, schuttingen, tuinhuizen, overkappingen en meer. Met veel plezier komen wij u helpen.

hovenier-schipluiden